Ingredienser:
100 g sojafärs (torrvara)
100 g gul lök
1 st vitlöksklyfta
1 pkt passerad tomat
10 blad basilika
2 nypor ingefära
1/2 grönsaksbuljong
1 msk sojamjukost vitlök och örter
10 g rapsolja
salt och peppar
100 g proteinpasta (sojabönor fettuccine á la eco)
Tillagning:
Fräs löken och vitlöken i oljan, tillsätt den passerade tomaten, basilikan, mjukosten, ingefära, buljong, salt och peppar. Bered sojafärsen enligt anvisningarna på paketen och blanda ner den i tomatsåsen. Koka pastan och servera med en sallad.
Pasta med HÖG proteinhalt |
Ungefärligt näringsinnehåll per portion vid 2/3 portioner:
kcal: 656/437
fett: 35,8/24 g
protein 49/33 g
kolh: 34,6/23 g
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna spår av tankar och idéer efter Dig