Så här finns därför ett ytterst enkelt recept på "vegankvarg" som kan ätas direkt eller förvaras i kyl för att ätas de närmsta dagarna.
Blåbärs & granatäpplekvarg, 2 portioner
1 pkt silkestofu, 350 g
80 g blåbär
40 g granatäpple
en nypa vaniljextrakt
Mixa väl och toppa gärna med mer bär, fröer och några nötter.
Alltså, inga skumma ingredienser!
Näringsinnehåll per portion: 172 kcal, 13,6 g kolhydrater, 13,1 g protein, 6,1 g fett.
VS
Arla, Kesella kvarg, hallon: 262,5 kcal, 22,75 g kolhydrater, 12,78 g protein, 13,13 g fett.
Arla mild kvarg blåbär: 157,5 kcal, 21 g kolhydrater, 16,3 g protein, 0,35 g fett.
Vegan quark, Blueberry & pomegranate
Who would want quark made of cow’s milk when you can get it
the vegan way? There is research saying that consumption of too much cow’s milk
can cause osteoporosis. So here´s an easy recipe for vegan quark for two: (mix all of the ingredients and top with more
barriers, seeds and a few nuts) 350 grams of silken tofu, 80 grams of
blueberries, 40 grams of pomegranate seeds, a pinch of vanilla extract. Above you can see a comparison between tofu quark and two different kinds of cow´s milk quark.
Vegaanirahka Mustikka&granaattiomena
Kuka haluaisi lehmänmaidosta valmistettua rahkaa kun voi valita vegaanivaihtoehdon ?Onhan sitäpaitsi tutkijat nyt niillä jäljillä, että lehmänmaito aiheuttaa luukatoa.
Tässä helppo respti kahden annoksen vegaanirahkasta: (mixaa kaikki ainekset ja koristele osalla marjoista,sekä siemenillä ja muutamalla pähkinällä) 350gr silkkitofua,80gr mustikoita, 40gr granaattiomenaa sekä vähän vaniljauutetta. Yllä vertailu ravintoarvosta/annos verrattuna Arlan vadelmarahkaan ja Arlan mietoon mustikkarahkaan(vastaava määrä siis kuin tofurahkaa).
![]() |
Silkestofu, 349 g, 25 kr |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna spår av tankar och idéer efter Dig